Heel in de Peel

We maken gebruik van een aanbieding van camping Narvik Home Park in Heelderpeel voor de gehele maand Juni. Dit arrangement geldt als all-inn voor de hele maand. Deze camping hebben wij bij een terugreis al eens bezocht in 2014.

Het is een vrij grote camping, verdeeld in meerdere veldjes die omzoomd zijn met heesters en hoge bomen. Ieder veld heeft stroomaansluiting en één watertap punt. Ook worden er huisjes verhuurd en Horeca is ruim aanwezig.

Heelderpeel is gelegen rond de Maasplassen, (grindputten en zandwinning) die nu zoetwater bekkens zijn. De natuur is in deze omgeving prachtig, voor wandelaars en fietsers zijn er routes door dit deel van Limburg. Via een netwerk van knooppunten kan de gehele streek van dit smalle deel van Limburg bestreken worden. In het voorjaar zijn er vele verkoop punten van asperges, kersen en aardbeien.

Onze buurlanden België en Duitsland liggen op fiets afstand. Ook lieflijke dorpen zoals Thorn-Maasbracht de stad Weert en Roermond zijn een bezoek waard.


Narvik Home Park. Heelderpeel. A2 Maastricht-Eindhoven. Afslag Grathem. Dit vakantie park bestaat uit 2 delen. Een vakantiepark met bungalows en een camping, bestaande uit vele met struiken omzoomde veldjes met waterpunt en stroom aansluiting.

Prettige receptie . WIFI tegen betaling (matige kwaliteit) Centraal gelegen sanitair gebouw.

Aktiviteiten; Wandelen-Fietsen-Midgetgolf-Vissen-Zwembad-Tennis-Fietsverhuur.

Omgeving: De Peel-Roermond-Weert-Maasplassen-Maastricht-Brüggen(Dld) Mönchen-Gladbach(Dld)

Openlucht museum Eynderhoof in Nederweert-Eind.


ACSI in voor en naseizoen.


0031-475452211


www.heelderpeel.nl

info@heelderpeel.nl


Ariën Beersma Juni 2019.