Chicken Inn salade

  • 200 gr gekookte kipfilet

  • 2 grote augurken

  • 1 komkommer

  • 1rode paprika

  • 1 groen paprika

  • 1 struik bleekselderij

  • 2 grape- fruits

  • 2 appels liefst granny smiths

  • 50 gr walnoten.

  • 2 hard gekookte eieren

  • Mayonaise olie azijn peper zout mosterd

Bereidingswijze:

Kipfilet gaarkoken en afkoelen.

Snij in vrij grove stukjes de kipfilet, paprika, komkommer (zonder zaad), bleekselderij (alleen de gele rijpe stengels) en augurk.

Grape- fruits uitsnijden (partjes zonder het witte) en snij als laatste de appels al of niet met schil en meng dit alles met een van te voren aangemaakte

dressing van 2 á 3 eetlepels mayonaise olie en azijn, peper en zout, en een mespuntje mosterd. Dresseer dit in een diepe schaal omringt met

Ijsberg sla, of garnering naar eigen keuze.

Garneer het geheel met partjes hardgekookt ei en walnoten.

Wijntip: Glas Champagne brut

Ariën Beersma