Chicken Tonight Hawaï

4 personen

  • 2 grote kipfilets of 400 gr kipstukjes

  • 2 paprika,s rood en groen

  • ½ literblik ananasstukjes

  • grote pot 500ml chicken tonight Hawaï saus

  • olijfolie, zout en peper

Werkwijze:

Snijdt de kipfilet in grove stukjes

Ontdoe de paprika van de zaadlijsten en snij deze aan reepjes (julienne)

Laat de ananas uitlekken en het vocht bewaren

In ruime pan olijfolie de licht gezouten kip met verse gemalen peper toevoegen en aanbraden en licht kleuren

Paprika reepjes toevoegen en even mee aanzetten

Hawaï saus bijvoegen en onder verhitten doorroeren.

Indien nodig afslappen met ananassap en op smaak brengen.

Serveren met rijst

(extra: Als groenten kunnen peultjes (even blancheren) door het gerecht gemengd worden)

Wijntip:

Gewürztraminer

Prosecco

Edelzwicker

of zoete witte wijn.

Ariën Beersma